Alle sider

Har tenkt å ha ett bilde på hver side. Forhåpentligvis ett bilde som passer til hver side. Blir veldig takknemelig hvis noe har noe fine bilder vi kan bruke.

Martin har tilbudt seg å oversett til Engelsk. Har laget bruker til han. Jeg har ikke lagt opp til fler språkelig ennå. Når det er på plass vil jeg gi nødvendig opplæring til Martin.

Midwinter 2018 var alt laget på en lang side. Jeg er gammeldags og trives best med ett tema en side.

Etterhvert som sidene blir godkjent vil jeg legge dem til i en meny på toppen.

Påmeldingsside

Etter tips fra Espen så har vi laget påmelding formen i google forms. Da får vi påmeldte rett inn i ett regneark på google doc’s. Ulempen er at vi ikke får generert ett automatisk løpenummer som vi kan sende med mail om betaling. Derfor må en matche på navn. Forslår at vi tar det med til 2020.

Gjenstående: Har laget to ny former ( en for over og en under 25 ). Mail og regneark funker. Det er en feil når en melder seg på med android. Går litt på størrelser. Må sjekkes ut.

Her må vi få sjekket med hotellet om priser og eventuelt kode for 2019. Hvis ingen protestere så kan jeg sende mail til dem. Forslår også at vi tar med dem på under sponsor.

Footer ( helt nederst på hver side )

Logo med link. Logoene er ca like store. Forslår av skriver til potensielle sponsorer at vi vil lage alle loger like store når vi har årets sponsorer klar. Må finne ut hvordan vi får transparent bakgrunn slik at vi blir kvitt det stygge vite feltet.

Frivillige

Her mangler vi styre godkjennig for innhold. Teksten kan også skrives litt bedre.

Program

Plannen er å fylle på ting så raskt ting kommer på plass. Har lyst til å lage den litt mer fancy enn nå. Ønsker ikke å lage den lik midwinter 2018 selv om den var veldig bra.

Praktisk

Kan dele denne opp på flere sider. Det bør ikke være for lite eller for mye informasjon på en side. Hvis det er for mye informasjon på en side så blir den tung å lese. Hvis det er for lite så må klikke for mye.

Kontakt

Her trengre vi pent bilde av Einar og arrangement komiteen. Forslår at vi bytter ut mail adressen med en @midwinter.no f.eks info@midwinter.no . Vi har betalt for flere mail adresse så det er teoretisk mulig å ha flere f.eks egen for påmelding spørsmål ( tror kanskje det blir mer styr enn at det hjelper ).

Sponsorer

Har tenkt å lage en egen sponsor side. Her forslår jeg at vi lar hver sponsor skrive noe ord om seg selv eventuelt komme med tilbude etc.

Gammel side

https://web.archive.org/web/20180314145719/http://midwinter.no/#overnatting

Hvis noe ønsker å se den gamle siden så finner en den på linken over. Den er litt redusert f.eks så funker ikke knappene. Men en kan scrolle ned og se hele siden.